Marius Afilipoaie Filip Gergeli - Asociatia Voluntarilor Invictus

"INVICTUS" ...nu este o competiție , este mai mult de atât

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"INVICTUS" ...nu este o competiție , este mai mult de atât.Este in primul rând RESPECT. Respect fata de camarazii care nu mai sunt printre noi si pentru cei răniți în teatrele de operații. Participând la Ştafeta Vetranilor Alături de Invictus aratam ca nu i vom uita niciodată , că suntem alături de camarazii răniți iar cei cei căzuți la datorie vor ramane veşnic in amintirea noastră....Afilipoaie Marius şi Gergeli Filip ..


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

Stafeta Veteranilor ~ 2017

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!