Dorim sa aratam oamenilor ca militarii raniti in teatrele de lupta merita incurajare

 

E.O A.G Asociatia Voluntarilor Invictus

87% Complete
435 RON
Donations raised
500 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Dorim sa aratam oamenilor ca militarii raniti in teatrele de lupta merita incurajare in tot ceea ce isi propun sa faca. Cinstim eroii nostri dar si sangele lasat de camarazi pe taramuri straine. Vino alaturi de noi si ajuta cauza Invictus! Sustinem echipa Invictus Romania la Toronto anul acesta!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor Invictus și susţinut de Ministerul Apărării Naţionale. Ştafeta, constând în Drapelul Tricolor, va fi purtată de membrii membrii Asociatiei Voluntarilo Invictus România dar si de alti ultram

 

5 Donations

22 Oct 2017
16 Sep 2017

Anonymous

100 RON
Felicitari, Edi pt minunata initiativa!
14 Sep 2017

Constantin Mircea

75 RON
Felicitari Edi !!! Te sustin si iti doresc succes in tot ce ti-ai propus. Ai ganduri curate si marete !!!
13 Sep 2017
13 Sep 2017
E.O A.G : Asociatia Voluntarilor Invictus
Dorim sa aratam oamenilor ca militarii raniti in teatrele de lupta merita incurajare