Alexandru Răzășanu - Asociatia Voluntarilor Invictus

Alexandru

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alerg în proiectul "Ștafeta Veteranilor" întrucât simt că este de datoria mea să-i cinstesc și să-i onorez pe cei care au contribuit la libertatea și drepturile pe care le avem astăzi. Totodată îmi doresc să îi determin pe cei din jurul meu să realizeze că împreună suntem mai puternici, că nu este vorba despre "mine","tine" ci despre NOI. Alege să faci ceva diferit în acest an, hai cu noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

Stafeta Veteranilor ~ 2017

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor

6 Donatii

Mult succes,, Alexandru!
08 Sep 2017
07 Sep 2017

Anonymous

200 RON
Mult succes! :)
06 Sep 2017
05 Sep 2017
Go, Invictus! Go, Raza!
05 Sep 2017
05 Sep 2017