Daniel Ilinca: Au luptat ca noi sa avem un viitor, o tara, libertate.

 

George-Daniel Ilinca Asociatia Voluntarilor Invictus

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Au luptat ca noi sa avem un viitor, o tara, libertate. Si-au lasat familiile si prietenii si au plecat sa isi apere tara, pamantul si dreptatea. Alerg pentru ei. Pentru veteranii Romaniei. Ca ei sa nu fie uitati acum cand au cea mai mare nevoie de noi. Ajuta-ma sa ii ajutam. Impreuna putem reusi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor Invictus și susţinut de Ministerul Apărării Naţionale. Ştafeta, constând în Drapelul Tricolor, va fi purtată de membrii membrii Asociatiei Voluntarilo Invictus România dar si de alti ultram

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
George-Daniel Ilinca : Asociatia Voluntarilor Invictus
Daniel Ilinca: Au luptat ca noi sa avem un viitor, o tara, libertate.