"INVICTUS" ...nu este o competiție , este mai mult de atât

 

Marius Afilipoaie Filip Gergeli Asociatia Voluntarilor Invictus

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"INVICTUS" ...nu este o competiție , este mai mult de atât.Este in primul rând RESPECT. Respect fata de camarazii care nu mai sunt printre noi si pentru cei răniți în teatrele de operații. Participând la Ştafeta Vetranilor Alături de Invictus aratam ca nu i vom uita niciodată , că suntem alături de camarazii răniți iar cei cei căzuți la datorie vor ramane veşnic in amintirea noastră....Afilipoaie Marius şi Gergeli Filip ..


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor Invictus și susţinut de Ministerul Apărării Naţionale. Ştafeta, constând în Drapelul Tricolor, va fi purtată de membrii membrii Asociatiei Voluntarilo Invictus România dar si de alti ultram

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Marius Afilipoaie Filip Gergeli : Asociatia Voluntarilor Invictus
"INVICTUS" ...nu este o competiție , este mai mult de atât