Antonio,Ionut Paun,Stirbu - Asociatia Voluntarilor Invictus

Echipa Invictus Sf. Gheorghe

45 RON Donatii stranse
9% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi, Paun Antonio si Stirbu Ionut alergam in cadrul Stafetei Veteranilor in memoria celor care au cazut la datorie sau au fost raniti sub culorile Drapelului dorind sa onoram aceasta mostenire pe care acestia ne-au lasat-o. Prin sacrificiul lor, acesti eroi au scris pagini de istorie stropite cu sange demonstrand odata in plus devotamentul pentru tara si neam. Echipa INVICTUS Sfantu Gheorghe incearca sa onoreze prin acest gest simbolic eroii neamului romanesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

Stafeta Veteranilor ~ 2017

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor

1 Donatii

Anonymous

45 RON
06 Jun 2019